D'VANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION SEKALI DAPP DAPP TERUS KAGUM !


Assalamualaikum dan Salam sejahtera 



TIPS KECANTIKKAN , DVANDA FOUNDATION , DVANDA , pemilihan foundation, DVANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION ,REVIEW , REVIEW PRODUK ,


D'VANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION SEKALI DAPP DAPP TERUS KAGUM ! |  Entri kali ni , entri panas , sepanas pisang goreng .. Eh !! panas ke !!  sesiapa nak cantik , nak cun melecun , nak nampak flawless rugi tau kalau tak baca entri CCL ini sehingga penghujung ayat . sapa yang tak nak cantik kan .. semua orang pastinya nakkan kulit yang cantik , orang perempuan ni tak sah kalau tak cantik , lebih - lebih lagi pada kaki - kai makeup  , memang tak larilah . Kalau yang pandai bermain dengan alat makeup ni sudah tentu banyak koleksi  makeup yang sudah dicuba . Tapi CCL nak tanya korang kenal produk Dvanda Foundation ? korang dah cuba Dvanda Foundation ? So CCL nak memperkenalkan korang produk yang kini makin femes dan salah satu produk yang sangat-sangat tak mengecewakan . CCL sendiri dah cuba apatah lagi orang lain yang sudah pun menggunakan tak lain tak bukan salah satu foundation kalis air iaitu Dvanda Weightless Essence Foundation


TIPS KECANTIKKAN , DVANDA FOUNDATION , DVANDA , pemilihan foundation, DVANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION ,REVIEW , REVIEW PRODUK ,

Jom kenali Dvanda Weightless Essence Foundation 
Dvanda Weightless Essence Foundation adalah salah satu produk makeup keluaran NSQ COSMETIC. Dvanda Foundation  bersifat waterproof ataupun kalis air . Kenapa Weightless ? sebabnya Dvanda Foundation ni ringan dan tekstur cecair yang tak pekat , mudah diblend dan diratakan ke seluruh wajah .Dvanda Foundation ni juga salah satu foundation 3 dalam satu yang menjadikan makeup yang cantik , mampu merawat dan melindung kulit wajah . 



TIPS KECANTIKKAN , DVANDA FOUNDATION , DVANDA , pemilihan foundation, DVANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION ,REVIEW , REVIEW PRODUK ,


Keistimewaan Dvanda Weightless Essence Foundation
Dvanda Foundation ini juga sangat istimewa kerana dapat membantu merawat segala jenis masalah kulit dalam masa yang sama mampu menutup segala cela diwajah . Dvanda Foundation yang bersifat kalis air ni boleh dipakai oleh mereka yang cepat berpeluh termasuklah mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat , sebabnya foundation ni dicipta sesuai dengan caca panas Malaysia. korang jangan risau kalau pergi travel terdedah dengan cahaya matahari , muka cepat berpeluh so jangan risau mekap jadi bercapuk - capuk dengan penggunaan Dvanda Foundation maintan gitu malah bertambah glowing tanpa melekit dan berminyak .


TIPS KECANTIKKAN , DVANDA FOUNDATION , DVANDA , pemilihan foundation, DVANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION ,REVIEW , REVIEW PRODUK ,


Bahan - bahan yang terkandung dalam Dvanda Weightless Essence Foudation

1. Marula Oil
- Marula Oil dihasilkan dari kacang  marula yang berasal dari Afrika Selatan 
- mampu mencerahkan kulit wajah dan mengurangkan tanda penuaan
- mengandungi  lebih 60 antioksidan 
- sesuai digunakan untuk semua jenis kulit 
- digunakan bersama foundation untuk melembapkan kulit , melembutkan kulit , menghaluskan kulit wajah secara instant tanpa meninggalkan kesan berminyak pada wajah 

2. Vitamin C 
- menjadikan kulit wajah semakin cerah 
- kulit wajah kelihatan anjal dan memperbaiki struktur kulit wajah 
- menghapuslan kulit wajah yang kusam 
- menyembuhkan jerawat dan memudarkan parut jerawat

3. Vitamin E
- merawat kulit wajah 
- memudarkan kesan jeragat 
- membantu meredakan kesan sunburn



TIPS KECANTIKKAN , DVANDA FOUNDATION , DVANDA , pemilihan foundation, DVANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION ,REVIEW , REVIEW PRODUK ,


Fungsi Dvanda Weightless Essence Foundation 

  • boleh menutup parut jreawat dan glowing pada wajah 
  • bau vanilla yang menenangkan
  • tak melekit dan tak berminyak 
  • anti aging
  • tak bercapuk walaupun berpeluh 
  • sejenis foundation medium to full coverage yang memiliki tekstur cecar yang pekat
  • mesra wuduk dan mudah dibersihkan 
  • sesuai untuk makeup natural look dan kegunaan harian 




kenapa perlu memilih Dvanda Weightless Essence Foundation untuk kulit wajah ? 

1. jimat 
nak dapatkan makeup yang cantik tak perlu membazir duit , dengan Dvanda Foundation korang boleh jimat . Hanya satu produk sahaja untuk kelengkapan makeup korang  . 
Harga pasaran RM 88 (SM) RM98 (SS) manakalA harga promosi RM68 . Setiap pembelian  juga korang akan dapat free gift berupa sponge beauty blender  yang comel . 

2. siap sepantas 5 minit 
dengan menggunakan Dvanda Foundation korang tak perlu ambil masa lama- lama hanya sepantas 5 minit sahaja korang dah boleh nampak cantik dan kulit lebih cerah dengan sekata .

3. Mudah dipakai 
penggunaan Dvanda Foundation yang mempunyai 20ml mampu bertahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan . korang hanya mampu pam sedikit foundation dan calitkan pada wajah dan sapukan foundation dengan teknik yang betul menggunakan sponge beauty blender untuk kesan kulit yang lebih cantik . 

4. Tak bercapuk 
Dvanda Foundation sangat sesuai untuk korangyang jenis cepat berpeluh , sebabnya foundation ni bila muka korang berpeluh ia akan memberikan kesan glowing dan tak perlu risau makeup korang takkan rosak .

5. Full coverage dan tahan lama 
merupakan sejenis cecair yang mampu menutup cela dan parut jerawat serta merta dengan sempurna tanpa bantuan sebarang conclear , kulit akan berubah menjadi flawless dengan sapuan Dvanda Foundation. kalau korang nak beli foundation semestinya korang mahukan foundation yang boleh berikan hasil yang tahan lama semasa memakai tanpa bercapuk , foundation ni bukan sekadar tidak bercapuk malah tahan lama sehingga berjam - jam lamanya tanpa merosakkan makeup . 

6. Lulus KKM dan selamat digunakan 
produk yang mengandungi bahan kimia yang berbahaya akan bagi kesan yang tidak baik pada kulit wajah  , disebabkan itu Dvanda Foundation hanya menggunakan bahan - bahan yang terbaik sahaja dan selamat digunakan kerana telah mendapat kelulusan dari pihak KKM . korang boleh semak number kelulusan KKM Dvanda Foundation NOT171006826K



Testimoni pengguna Dvanda Weightless Essence Foundation 

Hasil penggunaan Dvanda Foundation yang tak pernah mengecewakan  selepas memakai Dvanda terus teruja . Jom lihat sebahagian testimoni pengguna - pengguna 

produk kecantikan, dvanda foundation , dvanda weightless essence foundation , review produk kecantikkan , review dvanda foundation , kelebihan dvanda foundation , marula oil , keistimewaan marula oil , dvanda treatment foundation

produk kecantikan, dvanda foundation , dvanda weightless essence foundation , review produk kecantikkan , review dvanda foundation , kelebihan dvanda foundation , marula oil , keistimewaan marula oil , dvanda treatment foundation

produk kecantikan, dvanda foundation , dvanda weightless essence foundation , review produk kecantikkan , review dvanda foundation , kelebihan dvanda foundation , marula oil , keistimewaan marula oil , dvanda treatment foundation

produk kecantikan, dvanda foundation , dvanda weightless essence foundation , review produk kecantikkan , review dvanda foundation , kelebihan dvanda foundation , marula oil , keistimewaan marula oil , dvanda treatment foundation

produk kecantikan, dvanda foundation , dvanda weightless essence foundation , review produk kecantikkan , review dvanda foundation , kelebihan dvanda foundation , marula oil , keistimewaan marula oil , dvanda treatment foundation



Bagaimana nak dapatkan Dvanda Weightless Essence Foundation ? 



ingin kelihatan cantik dengan cepat ? korang boleh dapatkan Dvanda Foundation dengan segera . Nak tampil cantik ? nak nampak makeup makin profesional ? Dvanda adalah salah satu foundation yang korang kena cuba . 

Facebook : D'vanda Malaysia
Instagram ; D'vanda_malaysia

D'VANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION SEKALI DAPP DAPP TERUS KAGUM ! D'VANDA WEIGHTLESS ESSENCE FOUNDATION SEKALI DAPP DAPP TERUS KAGUM ! Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 11:39:00 PG Rating: 5

25 ulasan:

  1. Mcm best je foundation ni 😊

    BalasPadam
  2. Menarik tu CCL..x bercapuk dan boleh pudar jeragat tu mmg penting dan harga pun x mahal sgt tu

    BalasPadam
  3. wahh mcm2 jenis foundation ada skrg

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Produk 2 in 1 .. cantik sambil merawat wajah

      Padam
  5. menarik ni! nanti akan cuba! thanks for sharing this good thing

    BalasPadam
  6. boleh tahan..boleh dipertimbangkan lepas stok foundation skrg habis..hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salah satu treatment foundation . Boleh cuba

      Padam
  7. mcm best pondesen ni...nk try juga lah nnt

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best .. cantik sekali gus dapat merawat kulit

      Padam
  8. Salam sejahtera

    Terima kasih kerana sertai Review Blog April 2018.

    Senarai Peserta : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-peserta-review-blog-april-2018.html
    Senarai Pemenang : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-pemenang-review-blog-april-2018.html

    BalasPadam
  9. makasih atas infonya
    www.monsterbola.net
    judi bola online

    BalasPadam
  10. makasih atas infonya sangat cocok untuk di coba
    www.monsterbola.net
    situs bola online terpercaya

    BalasPadam
  11. Nampak macam best. Tunggu habis foundation baru boleh cuba yang ini.

    BalasPadam
  12. Produk yang menarik dan berkualiti ni...

    BalasPadam
  13. terbaek.. menarik produk ni..

    BalasPadam
  14. Mesra wudhuk ni yg suka dengar ni..hehe

    BalasPadam
  15. satu shade je ke? kita gelap hehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.