10 FILEM HOLLYWOOD WAJIB TONTON SEPANJANG TAHUN 2018


Assalamualaikum dan salam sejahtera

10 FILEM HOLLYWOOD WAJIB TONTON SEPANJANG TAHUN 2018  Untuk kaki movie, tahun baru merupakan tahun yang dinantikan kerana filem baru mesti akan dikeluarkan. Bagi kaki movie, mesti anda dah ‘usha’ update terkini filem-filem kegemaran korang yang nak keluar tahun ni kan? Okay, untuk korang, ini adalah senarai filem yang bakal ke panggung wayang dan tarikh ia akan ditayangkan. Oh ada kemungkinan sesetengah filem ditayangkan pada tarikh yang kami kongsi atau lebih awal/lewat. Dan ada juga kemungkinan tidak ditayangkan di Malaysia 

  1. Black Panther (16 Februari)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
          Pengarah : Ryan Coogler

  1. Tomb Raider (16 Mac)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
Pengarah : Roar Uthaug

  1. Pacific Rim ( 23 Mac)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
            Pengarah : Steven S. De Kinight

  1. Avengers : Infinity War (4 Mei)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
Pengarah : Anthonty & Joe Russo

  1. Escape Plan : Hades
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
Pengarah : Steven C. Miller

  1. Deadpool 2 ( 1 Jun)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
Pengarah: David Leitch


  1. Jurrasic World : Fallen Kingdon (22 Jun)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
           Pengarah : J.A Bayona

  1. Ocean’s 8 ( 8 Jun)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
Pengarah : Gary Ross

  1. Ant Man and The Wasp ( 6 Julai)
filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
Pengarah: Peyton Reed

  1. Bumblebee (21 Disember )
         filem 2018 , hiburan , 10 filem hollywood tahun 2018 , filem hollywood yang menarik sepanjang tahun 2018
            Pengarah: Travis Knight

Korang tak sabar nak tengok yang mana satu? 
10 FILEM HOLLYWOOD WAJIB TONTON SEPANJANG TAHUN 2018 10 FILEM HOLLYWOOD WAJIB TONTON SEPANJANG TAHUN 2018 Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 6:08:00 PTG Rating: 5

13 ulasan:

  1. nak tengok Escape Plan sbb mcm best jer..Tomb Raider walau bukan Angeline Jolie tp mcm best jugak tuu..

    BalasPadam
  2. banyak filem2 yang best tahun , yang paling tak sabar nk tengok semestinya infinity war

    BalasPadam
  3. Jurassic World! Macam best je..

    BalasPadam
  4. Lambatnya BumbleBee!! Lama nak tunggu ni.

    BalasPadam
  5. Escape Plan : Hades tu keluar yg baru ke? Itu je yang mai minat pun, hahaha. Eh dengan Jurassic world.

    Yang lain tak minat sangat.

    BalasPadam
  6. alaaaa semua cite macam best! tah sempat ke tak nak tengok

    BalasPadam
  7. Alamak semua yg dh keluar x tgk lagik

    BalasPadam
  8. black panther & tomb raider dah tengok. dua dua best. saya paling tak sabar nak tengok Avengers! sebenarnya sebelum sebelum ni tak minat pun dan tak ambik kisah pun.tapi sejak lepas tengok Black Panther, rasa macam minat pula film jenis macam tu hehe.

    dan lagi satu, macam best je Escape tu. rasa macam nak ajak umi abi tengok lah. sebab abi saya suka dua-dua pelakon veteran tu hehe.

    BalasPadam
  9. 1 & 2 dah tengok..okey la okey la...

    BalasPadam
  10. No 1 dah tengok.. Not bad..
    Tak sabar nak tunggu yang no 4, 6, 9 & 10 tu.. kikiki

    BalasPadam
  11. waw keknya seru sekali makasih sudah memberi tahukan filim' yang patas di tonton itu gan
    www.sangeqq.com/
    domino qiu qiu

    BalasPadam
  12. Menarik .tapi tu la, x sempat nak gi satu pun filem yg da tayang thn ni, CCL. hmmmm anak-anak byk aktiviti plak kalu weekend. Tak pun ayahnya.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.