BIRTHDAY GIVEAWAY BY MRS PIP



Assalamualaikum dan salam sejahtera 



GA%2BMrs%2BPip
Birthday Giveaway by Mrs Pip

nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-

1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas
2/ wajib follow blog mrs pip
3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 
4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18
5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah


GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, insyallah dalam masa seminggu selepas GA tamat. 

Pemilihan pemenang akan dibuat sama ada melalui random.org atau pemilihan cabutan bertuah oleh mrs pip sendiri , dan keputusan muktamad.
Seorang pemenang bertuah akan memenangi hadiah :-
  • face mask jenama b.live (fine line stoppage sheer off crease) x 3 sheets
  • Suaviss Colmado body wash 30ml x 2 bottles (random fragrance : lime, coconut, strawberry, grapefruit, mango)
  • pre-loved novel
  • hadiah misteri (wang tunai / skincare product / beauty products / shawl / atau lain lain produk)


KLIK BANNER UNTUK JOIN 
BIRTHDAY GIVEAWAY BY MRS PIP BIRTHDAY GIVEAWAY BY MRS PIP Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 10:49:00 PTG Rating: 5

7 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.