HI-PLUS SUPPLEMENT TAMBAH KETINGGIAN SECARA SEMULA JADI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hi-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan

APA ITU HI-PLUS ?
HI-PLUS SUPPLEMENT TAMBAH KETINGGIAN SECARA SEMULA JADI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN  | korang nak tinggi ? Nak tingkatkan keyakinan diri ? Dah try macam - macam jenis produk tinggikan badan tapi masih tak berjaya malah dah bersenam berkali- kali  badan tetap tak tinggi  . Macam mana ni ? Jangan risau CCL nak kenalkan korang dengan satu produk supplement tambah ketinggian  secara semulajadi iaitu Hi-Plus + Hi-Max . Hi-Plus merupakan salah satu supplement yang mempunyai formula lengkap untuk tambah ketinggian. Hi-Plus ni sesuai diambil oleh kedua- dua golongan lelaki mahupun wanita . Hi-Plus ni juga merupakan supplement tambah tinggi  yang membekalkan nutrisi  dalam tubuh badan dengan jumlah vitamin , mineral dan asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan. Korang tak perlu risau Hi-Plus ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya dan ianya adalah 100% selamat dan berkesan untuk digunakan .


Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hi-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan


Hi-Plus ini juga adalah salah satu supplement yang dikategorikan sebagai Food Drug Interphase . Ianya bukan ubat . Hanya ubat sahaja yang memerlukan proses penapisan di bahagian KKM di mana KKM telah mengeluarkan surat rasmi menyatakan ianya tidak memerlukan pendaftaran produk .

Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hi-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan

Untuk meyakinkan lagi semua produk Hi-Plus ni telah mendapat kelulusan dari pihak KKM dan jiga mendapat sijil halal . So korang tak perlu ragu-ragu dengan keselamatan produk .


FUNGSI SUPPLEMENT TAMBAH KETINGGIAN HI-PLUS

● membekalkan nutrien kepada tulang dengan bertenaga .
● membantu korang untuk meningkatkan ketinggian secara pantas , bertenagah dan tidak penat


BAHAN- BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM HI-PLUS

Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hu-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan


1. GOJI BERRY
● mengandungi antioksidan dua sehingga empat kali ganda berbanding blueberry.
● mengurangkan kelesuan.
● tambah tenaga dalam badan .
● mengandugi vitamin E yang baik untul sel kulit .
● bertindak menjaga kesihatan jantung .
● mengurangkan risiko terkena kanser.

2. SUSU SOYA
● membekal kalsium pada tubuh .
● menguatkan gigi dan tulang .
● membekalkan protein yang tinggi .
● mengawal berat badan .
● mengawal kolestrol .

3. SPIRULLINA
● membantu membina sel otak yang berkualiti .
● meningkatkan daya pengikatan oksigen sel darah merah .
● mengimbangi fungsi otak kiri dan kanan .
● melambatkan proses penuaan .

4. ALFALFHA
● mengatasi masalah susah untuk tidur .
● menghalang radikal bebas .
● mengalakkan peredaran darah.
● menigkatkan kadar metabolisma .

5. EPAL HIJAU
● membantu kesihatan tubuh .
● mengatasi masalah penghadaman  dan sembelit.
● mengekalkan berat badan .
● membantu kesihatan tulang

6. OLIVE LEAF EXTRACT
● membantu dalam pembahagian sel dan pembentukkan sel baru .
● membekalkan antioksidan yang tinggi
● mengalakkan penyerapan zat makanan
● menstabilkan keseimbangan hormon badan


BAHAN - BAHAN AKTIF  YANG TERDAPAT DALAM HI-PLUS

1. L-ARGINIE
● mengalakkan tumbesaran tulang dan metabolisma seluruh badan .

2. L-LYSINE
● membantu badan menyerap kalsium
● membentuk kolegen tulang dan tisu

3. L-GLYSINE
● membantu proses pemulihan otot dan pembentukkan tulang

4.KALSIUM
● membekalkan tulang sejumlah yang diperlukan
● memaksimumkan pertumbuhan tulang

5. VITAMIN D
● membolehkan tubuh badan menyerap kalsiun dengan lebih efektif


SIAPA YANG BOLEH MENGAMBIL SUPLEMENT HI-PLUS ?

● sesuai kepada semua golongan yang ingin tambah ketinggian
● supplement tambah ketinggian untuk lelaki dan juga wanita
● sesuai untuk yang bekerjaya dan memerlukan ketinggian yang ideal
● ahli- ahli sukan
● sesuai untuk yang tidak mempunyai keyakinan diri disebabkan fizikal yang rendah .


Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hu-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan


CARA PENGAMBILAN SUPPLEMENT HI-PLUS

Ambil 1 biji tablet Hi-Plus dan 1 bji Hi-Max sekaligus pada waktu pagi dan petang sahaja . Sebotol Hi-Plus dan Hi-Max ni mengandungi 60 biji tablet kunyah untuk kegunaan selama satu bulan .


PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN SUPPLEMENT HI-PLUS

pantang larang yang menyebabkan  supplement Hi-Plus tidak dapat dihadam dengan sempurna dan boleh membantutkan ketinggian

1. merokok
● memperlahankan perjalanan darah ke tulang
● menghalang tumbesaran

2. Kurang tidur
● tubuh mengeluarkan rangsangan proses tumbesaran ketika kita tidak tidur  yang secukupnya dan menyebabkan tubuh akan ketinggalan mendapatkan proses tersebut .

3. minuman berkafein
● mengurangkan potensi kalsium untuk diserap oleh tulang


KEBERKESANAN HI-PLUS KEPADA PENGGUNA

Ramai yang telah mengambil supplement ni menunjukkan kesan yang positif . Mereka juga dah berjaya menambah ketinggian sebanyak beberapa centimeter dalam masa sebulan , kemudian bulan kedua sehingga keenam dan berterusan  supplement Hi-Plus tambah ketinggian akan mula memberi  kesan kepada tulang . 6 bulan keatas perubahan sudah jelas dapat dilihat .  Sini CCL sertakan gambar testimoni - testimoni yang berkongsi khabar gembiranya tentang ketinggian badan


Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hu-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan


Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hu-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan





Berminat untuk mencuba produk supplement tambah ketinggian dari HI-PLUS . 

Hi-plus, supplement hi-plus, hi-plus tambah tinggi, review produk , review supplement hu-plus, makanan tambahan untuk ketinggian badan


Whatsapp : 019-3723381 

HI-PLUS SUPPLEMENT TAMBAH KETINGGIAN SECARA SEMULA JADI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN HI-PLUS SUPPLEMENT  TAMBAH KETINGGIAN SECARA SEMULA JADI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 12:08:00 PTG Rating: 5

40 ulasan:

  1. Eh ada supplemen tinggi juga ye. Boleh promote dekat adik sepupu ni.. Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeayy . jum ambil supplement untuk tinggi

      Padam
  2. Yang rendah2 teringin nak tinggi mungkin boleh la try produk ini.. Btw rasa apa ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. harap-harap lepas ni CCL tinggi la . kepam2 dalam mulut je rasa manis- manis

      Padam
  3. Bagus produk ni..orang yg rasa nak tinggi bolehlah cuba..

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam CCL seorang yg rendah , nak look tinggi kena pakai heels , so lepas ni makan supplement lgi tinggi

      Padam
  4. Pernah juga nampak produk ni dekat ig, ingatkan dah tak boleh tinggi ๐Ÿ˜…

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekarang dah ada supplement untuk tambah ketinggian

      Padam
  5. Bagus bg mereka yg nak tggi.. Kalau wa amal ni makin tinggi laa ..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh promote untuk adik beradik , kawan-kawan yang nak tinggi

      Padam
  6. Mmg sedang elok shad tengah cari produk tinggi. Senang nak beli jubah, tak payah alter dah lepas ni. Tenkiu ccl share pasal ni. CCL dah Cuba ka? Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. CCL dah cuba produk ni , kepam2 je dalam mulut tablet supplement ni , sama lah CCL pun , kalau pakai jubah saiz xs s kena potong sikit labuhnya

      Padam
  7. oh Cik Rose baru tahu tentang suplimen ketinggian ni.. hihi

    BalasPadam
  8. Wow best ni mau boleh tambah tinggi... Kena beli ni...

    BalasPadam
  9. Wahhh...makin tinggi laa orang lepas ni..haha..tp part nak tinggalkan kafein terus surrender.. Kahkahkah

    BalasPadam
  10. Eh umur 35 tahun boleh tinggi lagi? (Dalam testimoni). Kalau sesiapa yang nak tambah ketinggian boleh cuba la produk ni.

    BalasPadam
  11. Bagusnya.. ade produk ubat tinggi...

    BalasPadam
  12. Tak sangka Ada produk macam ni ye

    BalasPadam
  13. Wa.. klu cik en tggi lg.. habislah nl cri laki tinggi gak.. ahhahah

    BalasPadam
  14. Jom, fatin pon nak cubaa. Kita tggu hasilnyaa hehee :D

    BalasPadam
  15. wahh macam best je produk ni. boleh la bagi kat husband. hehehe dia tinggi 6 cm dari iday. tapi nak dia tinggi lagi sikit so Iday boleh pakaii heel. hehe

    BalasPadam
  16. banyaknye supplement. smpikan kdg2 xtau nak pilih mana satu

    BalasPadam
  17. ada juga produk untuk tinggi ni erk..bagus launtuk merek ayang nak tinggi tu

    BalasPadam
  18. eh betul ke?mahai tak sis?

    BalasPadam
  19. Bahan yang digunakan pun selamat dalam produk Hi Plus ni. Pernah gak dulu terfikir nak tambah tinggi lagi. Nak cubalah produk ni. Mana tau berjaya.

    BalasPadam
  20. wahhh, ada supplement utk tambah ketinggian la. Tp make sure mmg betul2 selamat diamalkan dulu, sebelum guna. Sbb skrg ni mcm2 produk kat pasaran. Seeloknya selidik betul2 dulu sblm makan.

    BalasPadam
  21. Macam-macam supplement sekarang kan..sapa nak tinggi bleh la consume

    BalasPadam
  22. menarik juga suplemen ni. kalau betul boleh tambah ketinggian walaupun dah lebih had yang sepatutnya, nak juga try

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  23. Yang penting ada sijil halal tu :-)

    BalasPadam
  24. Macam-macam produk sekarang ni. Siapa yang nak tinggi tu boleh lah try.

    BalasPadam
  25. kalau jenis tablet dan makan secara kemam je mudah sangat ni.. lepas tu rasa sedap .. memang la nak try.. heheh.. nanti nak tengok testimoni ccl lak ye.. berkesan tak

    BalasPadam
  26. Dah tua macam Kak Bell ni masih boleh tinggi lagi ke CCL? Nampak ada testimoni untuk usia dah cecah 35. Bagi yang nak berkerjaya dalam bidang yang perlu ketinggian bolehlah makan supplement ni kan. Tak apalah, kita rendah. Pkai kasut tumit ajelah. Hehe.

    BalasPadam
  27. Wah lepas ni orang Malaysia dah tinggi-tinggi la kan hehe

    BalasPadam
  28. Alamak dah cukup tinggi, hihihi. Tp macam menarik product ni, bolehlah yg nak tinggi tu try nanti.

    BalasPadam
  29. Siapa yg nk tambah ketinggian, bole lah cuba :)

    BalasPadam
  30. Tak salah ikhtiar kan? ^^ Terdetik juga nak try tapi Mama takkan bagi punya! huhuhu T_T

    BalasPadam
  31. Ikhtiar tak salah. Asalkan produk telah disahkan selamat oleh KKM. Rawlins teringin gak nak cuba.

    BalasPadam
  32. skim milk in tablet form? wah didnt know got such thing.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.