CEK NUFFNANG BAGI TAHUN 2017 SELAMAT SAMPAI


Assalamualaikum dan salam sejahtera



NUFFNANG,CEK NUFFNANG , CARA CASHOUT EARNINGS NUFFNANG, TIPS NUFFNANG, CARA EARNINGS NUFFNANG MENINGKAT, INCOME BLOG, INCOME NUFFNANG, JANA PENDAPATAN DENGAN NUFFNANG, JANA PENDAPATAN BLOG


CEK NUFFNANG BAGI TAHUN 2017 SELAMAT SAMPAI | Horreyyy sakan bila CCL check peti surat terpapar nama CCL , happy kemain bila dapat baca isi surat tersebut . Penantian selama 2 bulan . Surat kali ni dari Mr.Nuffnang dah selamat sampai ke tangan CCL . Alhamdulillah sapa cakap melalui blog kita tak boleh buat sedikit income ? Ini CCL buktikan salah satunya melalui Nuffnang . Just daftar , copy link nuffnang dan letak dalam sidebar blog  insyaAllah akan ada iklan yang menari-nari dalam blog korang . Selama berblogging alhamdulillah Nuffnang tetap dihati CCL walaupun sejumlah income begini bersyukur sangat . 

Income Nuffnang ni CCL kumpul  dari Januari 2017 sehingga September 2017 . Penghujung bulan September 2017 CCL cashkan semua earnings nuffnang , Peram punya peram alhamdulillah  hasilnya macam tertera dalam gambar . Tak banyak tapi ada boleh la tampung untuk beli apa yang patut . Sebenarnya earnings Nuffnang ni boleh di cashoutkan bila earnings yang korang kumpul melalui iklan-iklan yang menari dalam blog mencapai RM50 . Lepas cashoutkan earnings nuffnang korang kenalah bersabar selama dua bulan . Pihak Nuffnang akan proses cek nuffnang korang , dan proses penghantaran cek ke alamat yang korang berikan . Lepas terima cek tersebut korang kena pergi bank untuk claim cek tersebut supaya duit masuk ke dalam bank . Harap sangat pihak nuffnang akan tukar cara proses pembayaran ni dengan lebih mudah lagi . Hanya bank in kan duit terus masuk ke dalam account pengguna, dah tak perlu tunggu cek nuffnang lama - lama .

Alhamdulillah ini cek yang keempat dari pihak nuffnang . Dan ini jumlah yang paling banyak CCL kumpulkan untuk cashout . Nak jumlah sebegini kena sabar jugak lah . Kadang- kadang Mr.Nuffnang ni merajuk, kadang- kadang dia bermurah hati . 



NUFFNANG,CEK NUFFNANG , CARA CASHOUT EARNINGS NUFFNANG, TIPS NUFFNANG, CARA EARNINGS NUFFNANG MENINGKAT, INCOME BLOG, INCOME NUFFNANG, JANA PENDAPATAN DENGAN NUFFNANG, JANA PENDAPATAN BLOG

Berminat nak Jana Pendapatan dengan Nuffnang , boleh daftar di www.nuffnang.com.my

CEK NUFFNANG BAGI TAHUN 2017 SELAMAT SAMPAI CEK NUFFNANG BAGI TAHUN 2017 SELAMAT SAMPAI Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 9:32:00 PG Rating: 5

58 ulasan:

  1. 200 tu banyak jugak tu! Harap 2018 income dari blog CCL semakin bertambah :D

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. Bolehlah shopping ye CCL..

    BalasPadam
  3. Tahniah..syoknya
    Baru je k.el masukkan balik nuffnang ni...rindu plak nk menabung berbukit2 hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq kak El . Jom bernuffnang . Simpan sikit2 cujup rm50 dah boleh cashoutkan

      Padam
  4. Wah bestnya.sekarang ni susah nak dpt income byk dr nuffnang.kena kumpul lama sikit kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu . Kadang2 iklan pun dh kurang . Kena rajin update survey & send ticket kat nuffnang

      Padam
  5. Emi dah buang iklan nuffnang dari blog. Malas dah sbb mcm takde effect pun

    BalasPadam
  6. Tahniah2.. cik en lama dh x check nuffnang.. ntah bpe la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tey check account nuffnang , mna tahu dah cukup matang earnings ..boleh cashoutkan

      Padam
  7. Tahniah CCL, Zumal belum cukup nak cashout. Huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq zumal . CCL doakan earnings nuffnang zumal membiak aktif

      Padam
    2. Amiin, tq CCL... Selalu cashout setahun sekali ja

      Padam
  8. W'salam Cik CL,
    Alhamdulillah rezeki blogging.. Keep it up!
    Semoga sentiasa dimudahkan rezeki lagi untuk masa akan datang, amin..

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..mcm mana nk join ya?

    BalasPadam
  10. Saya tak pernah dapat , Tak tau la nk dapatkan mcm mana. Boleh share tip

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan putus asa , rajin update survey bio ,rajin send ticket utk nuffnang

      Padam
  11. Wahhh gaji dari nuffnang. Akak dah merajuk ngan nuffnang sebab dia kata ada fraud klik. Dah la berapa lama takdak iklan nuffnang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah .setakat sekarang nuffnang yg masih bergiat aktif . Pernah apply adsense tapi adsense merajuk

      Padam
  12. Alhamdulillah rezeki nuffnang. Boleh la belanja zaza makan neh.. Hehe

    BalasPadam
  13. wowww.. banyak dapat tu.. TB punya nuffnang macam dah berkubur je sedih huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak dapat banyak ni pun setahun jgk tunggu

      Padam
  14. Wah dua ratus tu..kita tgh kumpul lagi

    BalasPadam
  15. Rezeki Rezeki dlm dunia blogging

    BalasPadam
  16. wow..banyak gak tu..tahniah..lama juga nak tunggu NN proses cek tu sampai dua bulan.nape le tak bank in je..company Malaysia je pun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu lah .. kalau terus transfer or bank in kan mudah

      Padam
  17. Dah lama tak merasa cek nuffnang ni.

    BalasPadam
  18. tahniahhhhh.kite punya entah bila tah nak dapat.

    BalasPadam
  19. Masih ada RM39 dalam nuffnang..tapi tak ada mood nak letak dlm blog dah..lambat loading sgt..beralih ke adsense sudah ni hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe ,banyak platform income dari blog ni kan , CCL pernah apply adsense , tapi kena tarik bali ,huhuu nangess

      Padam
  20. Tahniah dapat bonus awal tahun.

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah, tahniah CCL.. Seronoknya dapat cash out Nuffnang, saya punya sendu jea, tapi tak ambik port pun.. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq kak shikin , alhamulillah ada la sikit income dari nuffnang ni

      Padam
  22. Bestnyaaaa, dah lama tak bukak nuffnang and tak merasa duit dari nuffnang ๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
  23. Bestnyaaaa, dah lama tak bukak nuffnang and tak merasa duit dari nuffnang ๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
  24. alhamdullillah.. rezeki. nuffnang cikla merajuk dh kot.huhu

    BalasPadam
  25. Bestnya CCL! SIqah tak pernah lagi check out. SIkit sangat T_T Tahniah CCL!

    BalasPadam
  26. uishh..hebat tu..dalam masa setahun boleh dpt dua ratus lebih..saya dari tahun 2012, baru tahun lepas cash out..ngam2 jumlah yg boleh dikeluarkan..haha..

    BalasPadam
  27. Lama aida x cek en. Nuff.
    Brape hinggit la agak nyer.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.