“SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM”


Assalamualaikum dan salam sejahteta 

“SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM” Selamat tengahari uolls , tengah kerja ? Tengah lunch ? Or tak da buat apa-apa . Haa meh sini CCL nak ajak korang semua join satu segmen ini . Wajib join hari ini .Sebab apa CCL cakap wajib join hari ini sebabnya segmen ini hanya berjalan 24jam sahaja . Tepat pukul 11.59pm dengan rasminya penyertaan akan ditutup . Sebenarnya ini kali pertama CCL join segmen yang dianjurkan oleh blogger Puan Za . 

Apa yang menariknya join segmen ini ?
Korang kalau rasa-rasa dah macam lama tak tukar template blog, rasa-rasa macam nak bagi blog berwajah baru hahh ini masa yang sesuai korang wajib join segmen ini sebab hadiah utamanya 'template blogspot' . Disebabkan blog CCL dah sekian lama tak tukar template . Now ini masa sesuai . Mana tahu ada rezeki lagi untuk menang . 

Bukan sahaja template blog . Puan Za juga berbesar hati nak bagi  topup untuk dua orang pemenang bertuah . Bukan itu saja , bukan itu saja ada lagi ni . 10 pemenang bertuah juga akan terpiĺih untuk menyertai bloglist Puan Za . hadiah menarik kan ? 

Syarat nak join dah tak perlu pening-pening . Puan Za letak syarat sangat simple . Hanya like fbpage Puan Za , follow blog Puan Za dan follow instagram Puan Za . 

ketiga-tiga laman social Puan Za dah lama CCL follow .detail CCL 

https://www.facebook.com/liyanarohazi
https://www.instagram.com/irryanna

So apa tunggu lagi . Join sekarang .segmen ni 24jam aje . http://mrsza.com/segmen-blogger-aktif-2017-mrszacom
“SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM” “SEGMEN BLOGGER AKTIF 2017 – MRSZACOM” Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 1:06:00 PTG Rating: 5

11 ulasan:

  1. join jugak segmen ni! Goodluck CCL :D

    BalasPadam
  2. Hi !
    Happy Blogging ! Join too..jomm singgah semulaaa~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/10/segmen-blogger-aktif-2017-mrszacom.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.