Ahad, 1 Oktober 2017

BLOG CIKCAPPUCCINOLATTE MENANG BLOGLIST 3BULAN DARI BLOGGER MIALIANA


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Bloglist,tutorial bloglist,scroll bar untuk bloglist,kegunaan bloglist,pentingnya bloglist

BLOG CIKCAPPUCCINOLATTE MENANG BLOGLIST 3BULAN DARI BLOGGER MIALIANA | Jarang bebenor nak menang segmen ni . Tapi CCL sentiasa support segmen , giveaway , contest yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger . Bagi CCL kalau ada rezeki untuk menang ada la , kalau tak ada jangan patah semangat untuk join .

Hari ni dah 1 Oktober 2017 , pejam celik pejam celik dan pun bulan Oktober cepat sungguh masa berlalu , harapan CCL untuk bulan Oktober ni nak jadikan bulan yang baik dari bulan sebelum-belumnya dan nak capai apa yang perlu yang masih lagi terkubur sebelum penutup tirai 2017 .

So memandangkan dah pun masuk bulan Oktober,CCL  dapat komen dari sis MiaLiana melalui entri segmen CCL join  . Berbunyi 'tahniah' . Alhamdulillah  blog cikcappuccinolatte terpilih as one other blog yang dianjurkan oleh sis Mialiana . Thank you sis Mialiana, pilih CCL sebagai pemenang untuk segmen kali ni melalui undian Mr.Random .

Bloglist,tutorial bloglist,scroll bar untuk bloglist,kegunaan bloglist,pentingnya bloglist

Bukan senang seseorang tue nak ambil blog kita untuk dijadikan bloglist , apatah lagi sebagai bloglist tetap , confirm korang semua sukakan bila baca blog-blog tetiba mata tertatap eh-eh ada blog kita dalam bloglist dia . Tapi CCL bersyukur walaupun jadi bloglist sis Mialiana selama tiga bulan ..At least ada juga.

Terima kasih blogger-blogger yang masukkan blog CCL di bloglist korang mungkin ada yang tidak perasan ..tapi ada ker ? Hehhe .

Bloglist,tutorial bloglist,scroll bar untuk bloglist,kegunaan bloglist,pentingnya bloglist


15 ulasan:

  1. tahniah...maknanya rajin terjah blog kak mia kan...hehehe

    BalasPadam
  2. Tahniah CCL! Dapat masuk bloglist blog power pulak tu

    BalasPadam
  3. tahniah ccl.
    aida plak memang takde bloglist.
    because aida blogwalking dari dashboard aje.
    list tukang komen. wajib aida terjah balik.
    and abis semua terjahan ke blog tukang komen, baru la gerak ke reading list.
    sebab tu le pasal kita follow blogger lain kan
    dulu pernah ada bloglist.
    tapi aida tak rasa perlu. pendpt sendiri la. ada sebab nyer :)

    BalasPadam
  4. tahniah rezeki yang hebat dan terbaik..

    saya tumpang gembira

    BalasPadam
  5. wahhhh.. siap buat entri. touching ni... terima kasih CCL...

    BalasPadam
  6. tahniahhh yayang.. rezeki DIA bagi dri berblogging..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !