Rabu, 6 September 2017

MENANG VOUCHER RM50 DARI PRINTCIOUS BUAT KALI KEDUA


Assalamualaikum dan salam sejahtera .

MEMANG VOUCHER BERNILAI RM50 DARI PRINTCIOUS BUAT KALI KEDUA | Dua hari lepas printcious ada buat satu contest melalui facebook . Contest yang amat mudah . Syaratnya hanya like page printcious, jawab soalan yang dikemukakan pihak printcious , tag pada rakan-rakan dan share page tersebut di wall facebook . Disebabkan syarat yang simple so CCL pun join , dengan harapan boleh menang . Terima kasih juga pada rakan blogger CCL yang sudi mentions nama facebook CCL untuk join .


Printciousgift,barangan dari printciousgift,voucher dari printciousgift,diy barang printciousgift, cenderamata dari printcious,

Untuk join contest ini PrintciousGifts kemukakan soalan yang cukup mudah , hanya kemukakan jawapan yang terlihat dalam banner disediakan .  Throw pillow,tshirt,phone case dan mug . PeintciousGifts mencari 100 pemenang yang pertama berjaya jawab soalannya dengan betul


Printciousgift,barangan dari printciousgift,voucher dari printciousgift,diy barang printciousgift, cenderamata dari printcious,


CCL tak pasti contestnya berakhir bila, yang pasti petang semalam pihak PrintciousGift dah reply komen CCL siap congratulations to be our winner . Alhamdulillah ini bermakna CCL akan dapat voucher RM50 , yeahh tak sabar rasanya nak shopping . Voucher yang pertama hari tue pun belum reedem lagi . Boleh baca Disini dan ini merupakan kali kedua CCL dapat voucher dari puhak PrintciousGift . Tarikh voucher pertama untuk reedem sehingga 31 Dec 2017 manakala tarikh reedem untuk voucher kedua sehingga November 2017 .

Barang yang CCL tengah plan dalam kepala nak reedem adalah throw pillow & tshirt haa .. dalam proses memikir design nih . Nantikan CCL dah siap reedem boleh CCL kongsi disini . Dan uolls yang masih lagi tertanya-tanya apa itu PrintciousGift , mai terjah https://www.printcious.com/my macam-macam barangan menarik yang ada dan lagi menarik uolls boleh DIY sendiri design-design .

Apa tunggu lagi jum terjah PrintciousGifts .



10 ulasan:

  1. Tahniah CCL, murah rezeki CCL...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. Tahniah CCL..

    BalasPadam
  3. tahniahhhh. nnti boleh shopping!

    BalasPadam
  4. uwahhh congratulation <3

    dulu, Misaki ada join satu benda ni.. dapat voucher RM 100 ZAlora.. tapi sayang sebab tak guna TT^TT masa tu sibuk dengan benda lain XD

    BalasPadam
  5. tahniah CCL. Kinah baucer yang lepas pun tak redeem lagi..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !