Selasa, 12 September 2017

MASUK KALI KE TIGA PRINTCIOUS BAGI VOUCHER RM50. NAK REDEEM APA ?


Assalamualaikum dan salam sejahtera

MASUK KALI KE TIGA PRINTCIOUS BAGI VOUCHER RM50. NAK REDEEM APA ?  | Selamat petang uolls . Bulan september ni boleh dikatakan bulan rezeki bagi CCL . Banyak sungguh voucher dari pihak printcious ,tapi bukan sahaja printcious padi review pun terselit jugak walaupun dua tiga produk . Hari ini rezeki lagi , rezeki dari pihak printcious bagi lgi voucher  bernilai RM50 . Ini merupakan voucher yang ketiga . Alhamdulillah voucher yang pertama dah selesai CCL redeem . Now masih menunggu barang yang CCL redeem dari pihak printcious . Korang kalau ter miss entri macam mana CCL boleh dapat voucher RM50 yang pertama. Uolls boleh terjah entri http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/08/hanya-satu-vote-berpeluang-dapatkan.html

Macam mana CCL berpeluang dapat voucher dari printcious lagi ? CCL ada join satu contest lagi di fb printcious

Printcious, barangan dari ,DIY printcious, cenderamata dari printcious,magic mug,apa itu magic mug,magic mug printcious


Teka gambar yang pihak printcious siarkan dan berpeluang memenangi voucher tersebut . Tips yang printcious bagi hanyalah M_G . So CCL teka Magic Mug


Printcious, barangan dari ,DIY printcious, cenderamata dari printcious,magic mug,apa itu magic mug,magic mug printcious


Alhamdulillah, sekali lagi CCL menang thanks pihak printcious . Hampir mati akal CCL nak redeem barangan apa pulak ni . Minimum purchase mesti melebihi RM60 . Tengah fikir dan fikir sebabnya barangan di printcious semuanya menarik . Oh men sini CCL ceritakan serba sedikit tentang magic mug

Apa itu magic mug ? Magic mug bukanlah  mug biasa.Magic mug ini jenis mug yang bermutu tinggi. Apa yang menariknya magic mug ini dapat berubah warna ketika dituangkan air panas ke dalam mug tersebut dan kembali seperti semula  apabila air yang berada dalam mug itu sejuk . Unikkan ? Kat bawah ni CCL ada serakan proses magic mug berlaku .


Printcious, barangan dari ,DIY printcious, cenderamata dari printcious,magic mug,apa itu magic mug,magic mug printcious

Nak dapatkan magic mug ? 

Laman web : https://www.printcious.com/my


15 ulasan:

  1. wah tahniah ccl!!menarik pulak gee tengok magic mug tu!heeew

    BalasPadam
  2. Tahniah CCL... murah rezeki CCL...

    BalasPadam
  3. Hr tuh dpt rm 60, Nona redeem magic mug, tgh tunggu.......
    Lg 1 voucher, nga ushar..nak apa pulak.hahaha..di samping cuba dapatkan gmbr reramai yg cantikkk~

    BalasPadam
  4. Tahniah CCL rajin join contest

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, tahniah CCL dan memang unik la mug tue.. =)

    BalasPadam
  6. nampak menarik la produk printcious ni. btw tahniah ccl

    | helloaiman |

    BalasPadam
  7. lisa pun dah 3 kali buat hehehe

    BalasPadam
  8. cantiknya mug tu...berkenan la pulak

    BalasPadam
  9. Tahniah CCL, kak ana pun dapat yang lastest ni tapi dah ada maksimum purchase pulak huhu :(

    BalasPadam
  10. akak baru redeem satu ni..ada 2 lagi..

    BalasPadam
  11. tahniah. dulu mama jue rajin buat printcious ni skrg dah tak sempat. hehhehe. mama jue follow blog awak yer

    BalasPadam
  12. Kak ekin pun ada voucher dripda printcious ni 3 lagi masih belum reedem

    BalasPadam
  13. aida lom terjebak dgn printcious ni.
    sebab lately ni takde time.
    ada baca la jugak few other blog citer pasal ni.
    gerrrammm. in shaa Allah later nak try test klik printcious :)

    terbaik la mug tu ccl. memang magic.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !