Khamis, 1 Jun 2017

CPUV MEI NUFFNANG : FRISO GOLD


Assalamualaikum dan salam sejahtera . 


cpc nuffnang, BE NUFFNANG, nuffnang friso gold,pemilihan friso gold ,sample percuma friso gold


CPUV MEI NUFFNANG : FRISO GOLD : Pengakhiran bulan Mei 2017 , Nuffnang sekali lagi bermurah hati untuk menyelitkan sedikit iklan untuk blog sendu CCL  ini . .Alhamdulillah walaupun sedikit , tapi melekat jugak untuk bulan ni . awal bulan Mei , Nuffnang dah kasi satu CPC  dari iklan blackmores vital . .kalau ada yang belum terjah entri lpas , korang boleh jenguk - jenguk SINI



cpc nuffnang, BE NUFFNANG, nuffnang friso gold, pemilihan friso gold, sample percuma friso gold,


Memandangkan iklan Friso Gold baru saja launching di blog CCL , dan masih lagi berstatuskan On Going , harap - harap iklan Friso ini kekal lama sikit . 

serba sedikit tentang friso gold ini adalah salah satu jenama yang begitu sinonim dengan ibu bapa . Salah satu produk susu bermula dengan ibu mengandung dan sesuai jugak untuk kanak - kanak .nak tahu lebih lanjut korang boleh terjah laman web friso gold di SINI dan lagi menariknya boleh request sample percuma . 




6 ulasan:

  1. saya masih pening dgn istilah nuffnang ni. pakat letak je la kt blog kn hehe

    BalasPadam
  2. Mama dpt juga club ni tapi kompem earning ciput aje sebab nuffnang mama merajuk sejak dimadukan hihj

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. ada lagi iklan Nuffnang..

    BalasPadam
  4. Ekin pun dapat alhamdulilah

    BalasPadam
  5. iklan ade blogger tu ke.. haha

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...