Rabu, 31 Mei 2017

GIVEAWAY KAD RAYA BY ZAFIRAH NAZRI


Assalamualaikum dan salam sejahtera .

GIVEAWAY KAD RAYA BY ZAFIRAH NAZRI



Haii, selamat menyambut bulan Ramadhan yang penuh rahmat . .kali ini CCL luangkan masa untuk support segmen dan giveaway yang rakan-rakan blogger anjurkan ..

Giveaway ini dianjurkan oleh blogger zafirah nazri ..sempena bulan puasa kan .. peserta yang join GA  ini berpeluang merebut 10 kad raya . Hah ayuh join ramai- ramai bukan senang nak dapat kad raya dari blogger sebagai tanda kenang-kenangan ..

Nak join ? Boleh klik pada banner kat atas  atau pun di SINI

GA Bakal tamat 18 Jun ..


13 ulasan:

  1. Gut luck CCL... Lama tak melawat CCL..

    BalasPadam
  2. wahhh dh rajin bt GA zafirah.. all the best

    BalasPadam
  3. selamat berpuasa , semoga amalan kita di bulan Ramadhan ini diterima .

    Terima kasih join GA saya , saya dah update senarai peserta giveaway . jemput blogwalking yer :)

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/senarai-peserta-giveaway-kad-raya-by.html

    maaf lewat update , busy skit .

    BalasPadam
  4. gud luck CCL

    https://umifuzy.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazr.html

    BalasPadam
  5. assalamualaikum,
    kita datang singgah sini.
    Good luck :D

    BalasPadam
  6. assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    BalasPadam
  7. jalan singgah dari GA yang sama.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    goodluck :)

    BalasPadam
  8. hi! singgah dari GA yang sama :) good luck

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    BalasPadam
  9. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    - Mia Liana

    BalasPadam
  10. Selamat berpuasa . Tak lama dah nak raya. Terima kasih awak join giveaway saya. Saya hargai sangat. Senarai pemenang dah diumumkan. Tahniah! Awak salah seorangnya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/pemenang-giveaway-kad-raya-by-zafirah.html?m=1

    Boleh pm details ke instagram saya selewat - lewatnya esok pagi ya. Kalau boleh, saya Nak pos esok hari jugak(20/6/2017) .

    Terima kasih atas kerjasama anda yer 😊

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...