Ahad, 14 Mei 2017

COST PER CLICK (CPC) NUFFNANG BULAN MEI BLACKMORES VITAL SINE UNTUK PENJAGAAN RAMBUT


Assalamualaikum dan Salam sejahtera 


cpc nuffnang,nuffnang bulan mei , blackmores vital shine , produk blackmore vital shine , review produk , tips penjagaan rambut , vitamin rambut


hai uolls ..happy weekend day and happy mothers day in the world .. petang hujung minggu ni sempat jugak CCL taip entri baru ..curi jugak masa sedikit untuk update blog disebabkan blog dah tiga or empat hari tak terupdate .. hah hari nieyh hati terasa gembira tak terkata ..CCL try check nuffnang alhamdulillah bulan mei ini melekat jugak satu iklan CPC ..berbanding bulan april yang lalu ..langsung tidak melekat ..harap - harap pihak nuffnang teruskan lagi kasi iklan untuk blog sendu CCL ni ..

cpc nuffnang,nuffnang bulan mei , blackmores vital shine , produk blackmore vital shine , review produk , tips penjagaan rambut , vitamin rambut


iklan kali ni pihak nuffnang kasi dari 'blackmores vital shine '. nampaknya blackmores ada mengeluarkan produk yang baru ..Produk blackmore vital shine ini merupakan produk yang sesuai untuk penjagaan rambut,terutama untuk kaum wanita ..Al-maklum la kaum wanitakan rambut pun panjang-panjang belaka , of course la kena penjagaan rambut yang rapi . 

blackmores vital shine ini merupakan bahan - bahan yang berkhasiat , untuk penjagaan diri kita semestinya kita semua memilih bahan-bahan serta produk yang bagus bukan ?  so gabungan yang ada dalam produk ini seperti ekstrak rebung , ekstrak biji sekoi ,ekstrak teh putih dan bukhtorn laut  . semua bahan sesuai menyihatkan rambut . So untuk mengetahui lebih lanjut boleh terjah laman web  https://www.blackmores.com.my/products/vital-shine


11 ulasan:

  1. Wah congrats ccl.. Kita dah lama give up ngan nuffnang.. hehe

    BalasPadam
  2. Akak tak faham sgt fungsi nuf nang ni, daif sungguh kan huhuhu tgk perkataan nufnang terui menari nari akak membacanya

    BalasPadam
  3. Srnok kan kalau check2 ade yang tersangkut iklan. 😊

    BalasPadam
  4. Srnok kan kalau check2 ade yang tersangkut iklan. 😊

    BalasPadam
  5. Tahniah CCL. semoga murah rezeki...

    BalasPadam
  6. tahniah di ucapkan :) seronoknya kan

    BalasPadam
  7. sya pnya nuffnang gerak seringgit je..huhu..

    BalasPadam
  8. bestnyaaa kalau dpt iklan cmni.

    BalasPadam
  9. semoga terus murah rezeki :D

    BalasPadam
  10. taniah semoga murah rezeki ..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !