Jumaat, 28 April 2017

SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ..


Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!Segmen blogger,segmen naikkan trafik blog,tips tigkatkan trafik blog,cara mudah nak blogwalking,tips tambah follower,segmen bloglist,



Kenapa CCL mahu berada dalam bloglist Syed 

  • Of Course la CCL nak jugak blog CCL terselit dalam bloglist Syed .Sebab setiap entri yang CCL publish dalam blog ni boleh dikatakan Syed tak pernah ketinggalan untuk drop komen-komen .Oleh sejak itu CCL dah calonkan Syed dalam bloglist CCL 'Awesome Boys'.

  • First CCL mula follow blog Syed pada tahun ini 2017 , CCL tertarik dengan gaya penulisan dalam blog Syed . walaupun panjang tapi tak boring membaca setiap perenggan yang Syed tuliskan .. terselit point-point berkaitan dengan entri tajuk  yang dipaparkan . 

  • Blog Seorang Syed bagi pendapat CCL mempunyai banyak tips-tips yang menarik  , dah boleh dikenali ramai jugak sebab Syed selalu drop komen-komen  di blog-blog lain .,sekaligus menunjukkan Syed seorang yang aktif dalam bidang blogger ni . So dengan banyaknya trafik yang singgah ke blog Syed  ,CCL berharap akan  ianya tertumpah sedikit ke blog perisian CCL.

Segmen bakal tamat pada 30 April 2017 ,, nak join boleh klik banner segmen kat atas ataupun di SINI

10 ulasan:

  1. Thanks CCL sudi masukkan blog Syed dekat blog list CCL! Awesome boys lagi tu hihihi terharu. Thanks juga for the review and supporting my blog! All the best :)

    BalasPadam
  2. Salam singgah sini....semoga berjaya...

    BalasPadam
  3. Moga tersenarai good luck!

    BalasPadam
  4. Best kan blog beliau? hehehe..suka baca cerita-cerita kehidupan dan pengalaman dia tuh. Anyways, All the best!

    BalasPadam
  5. Wink@ kak punya review... waa... Good Luck Sis.

    Qbal follow sini dari segmen yang sama. Salam kenal.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !