Selasa, 4 April 2017

APPS PLAY STORE YANG TENGAH TOP


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.


Application play store,tutorial edit gambar menggunakan fokus and filter,gambar fokus and filter,tutorial gambar,tutorial watermark


TUTORIAL APPLICATION FOCUS AND FILTER MELALUI PLAY STORE |Application Play Store, semestinya pengguna handphone wajib ada . Kalau tak ada play store tak boleh la nal download application yang awak semua nak .Masuk tahun 2017 ini , CCL  boleh kira dengan jari jemari ini berapa kali CCL  godek-godek aplikasi play store atau pun google play ni .

Awal Januari 2017 , CCL  hanya sekali sahaja jenguk play store ini . Itu pun disebabkan nak download game.Memang jarang sangat-sangat CCL  jenguk ..dua tiga hari ni CCL  terpandang satu art yang boleh dikatakan menarik dan cantik bagi mata CCL  . Seperti gambar yang CCL letak di atas . So CCL  gigih juga mencari application apa yang diorang guna melalui play store..yeahh melompat lebih tinggi bila CCL  dah jumpa application tersebut ..

Application yang tengah top sekarang dipanggil application Fokus & Filter .Application ini salah satu seni, seni di ujung jari . Tulis nama dengan fokus and filter .Zaman dah moden sekarang . Sekarang seni bukan hanya di atas kertas lukisan putih, sekarang seni melalui handphone pun dah boleh


Application play store,tutorial edit gambar menggunakan fokus and filter,gambar fokus and filter,tutorial gambar,tutorial watermark


Caranya mudah sahaja . Masuk ke play store dan search focus n filter . Tekan download, semestinya korang kena tunggu download tue sampai habis.lepas tu korang boleh guna application focus n filter ini..edit ikut kreativiti masing-masing .Melalui application ni jugak CCL rasa boleh create watermark untuk blog.hehe .. selamat mencuba 




21 ulasan:

  1. tak boleh nak install..tab adik dah full

    BalasPadam
  2. Nice juga tu nak buat watermark, tapi sayangnya phone dh penuh T_T.

    BalasPadam
  3. Saya suka apps yang macam ni. Kadang-kadang mencari juga font dan watermark yang nampak calssy di mata saya. Thanks for sharing yer!

    BalasPadam
  4. Nampak menarik je designnya... Thanks infonya CCL...

    BalasPadam
  5. Nak try buat header blog lah dengan application nie. Sangat informatif. Tq CCL

    BalasPadam
  6. Tengok kat fb, ramai yang buat nama pakai apps ni.. Meriah betul.. hehe

    BalasPadam
  7. wahhh.. boleh cuba ni ^^


    http://www.syahirahvaliant.com/2017/04/apa-itu-kanser-fakta-kanser.html

    BalasPadam
  8. Elsa tak try lagi hahaha. Tapi tengok orang2 lain punya cantik2 belaka!

    BalasPadam
  9. @Noor Maizan ccl pun baru install je .lama2 nanti dah tak pakai uninstall semula

    BalasPadam
  10. Saya pun suka apps ni..
    Rasa macam kreatif gitew..

    BalasPadam
  11. Saya pun suka apps ni..
    Rasa macam kreatif gitew..

    BalasPadam
  12. Ada jugak melintas kat Fb akak tadi Cik CL ttg apps ni..
    Baru tercari2 apakah apps itu..
    So entry Cik CCL menjawab soalan akak.. Mmg menarik.. πŸ‘
    Thanks for sharing 😍

    BalasPadam
  13. Ada jugak melintas kat Fb akak tadi Cik CL ttg apps ni..
    Baru tercari2 apakah apps itu..
    So entry Cik CCL menjawab soalan akak.. Mmg menarik.. πŸ‘
    Thanks for sharing 😍

    BalasPadam
  14. ha ah, name art sekarang ni sedang hot & top :D tapi sy x install :'p

    BalasPadam
  15. Kalau buat header blog memang cun..

    BalasPadam
  16. da few weeks aida bermain dgn apps ni, ccl.
    leka dibuatnya...
    but, one thing yg aida x gemar, bila kita abis buat satu image, akan kuar iklan yg x brape ok.
    tu yg x jadik nak donlod kan kat phone anak2.
    but ok la apps nyer. nice. membantu la kita-kita ni kan.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !