Jumaat, 14 April 2017

#1 GIVEAWAY BY THEAAISY


Assalamualaikum..

Giveaway,contest blogger,buku catatan matluthfi,biodata matluthfi,perjalanan hidup matluthfi,vloggee matluthfi,siapa matluthfi,


NAK DAPATKAN BUKU MOMEN2 MATLUTFI | ada yang peminat MatLuthfi kat sini ? Kalau korang peminat MatLuthfi yang popular di laman sosial media di youtube tu dijemput join Giveaway ni .sebabnya tuan blogger Giveaway ni nak hadiahkan pada pemenang sebuah buku  Catatan Matluthfi . Bukan buku catatan biasa ..tapi dari segi gaya penulisan dia yang sempoi dan tak bosan bila membaca..buku ni kalau tak salah CCL dah lama release tahun 2015 .. belum sempat CCL pegang dan baca buku tersebut ..CCL join mana tahu aa rezeki CCL  menang buku ni kan .. 

Dalam Giveaway ni jugak bukan buku catatan MatLuthfi saja menanti para pemenang . Tapi topup rm5 untuk 2 pemenang .. maei kita support blogger-blogger .. yang penting syaratnya cukup simple .. 

Nak join klik SINI. Giveaway ni berlangsung selama sebulan bakal tamat pada 29 April 2017 .

2 ulasan:

  1. Salam perkenalan...Singgah jalan-jalan sini

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/04/1-giveaway-by-aaisy.html

    BalasPadam
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !